Kuhahamppari
Annokset 2
Kuhahamppari on reilu vaihtoehto, josta hampurilaisten ystävät eivät voi olla pitämättä. Hölskykurkut antavat ruokaan raikkaan säväyksen. Ruokajuomaksi olutta.
Ainekset:
4 nahatonta Seilberg kuhafileetä
4 briossisämpylää
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
1 rkl sitruunamehua
Kastike:
½ dl majoneesia
½ dl kermaviiliä
1 tl piparjuuritahnaa
Lisukkeet: tomaattiviipaleita ja babypinaattia, hölskykurkkuja
Valmistus:
- Tee hölskykurkut kannelliseen purkkiin. Puolita kurkku pitkittäin ja leikkaa siitä juustohöylällä suikaleita. Lisää päälle silputtua tilliä. Liuota ½ tl suolaa ja 1 rkl sokeria 2 ruokalusikalliseen väkiviinietikkaa ja kaada kurkkujen päälle. Laita kansi päälle ja hölskyttele. Anna maustua hetki viileässä.
- Leikkaa kuhafileet muutaman sentin levyisiksi viipaleiksi, mausta suolalla ja anna maustua hetki.
- Sekoita kastike.
- Paista kuhapalat öljyssä ja mausta sitruunamehulla.
- Lämmitä sämpylät halkaistuna.
- Asettele pohjalle babypinaattia, kalapalat, kastike ja kurkut. Kansi päälle.