Paneroitu turska ja parmesaaniperunat

2 annosta

Tämä ihanan lohduttava ruoka on helppo tehdä ja säästää tiskiä, kypsennys nimittäin tapahtuu yhdessä vuoassa. Tätä helppoa reseptiä voi tehdä lastenkin kanssa.

Ainekset:

2 kpl Seilberg paneroitu turskapihvi

1 sitruuna

Suolaa ja valkopippuria maun mukaan

Voita paistamiseen

Perunat:

Kiinteää perunaa

Oliiviöljyä

Paprikajauhetta

Valkosipulia

Parmesania

Persijaa

Suolaa

Valmistus:

  1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
  2. Hienonna persilja ja valkosipuli ja raasta parmesaani.
  3. Leikkaa puhtaat perunat lohkoiksi ja sekoita joukkoon öljy, mausteet ja valkosipuli.
  4. Levitä hieman voita keskelle uunivuokaa, asettele turskapihvit sen päälle ja perunat väljästi ympärille (jos teet isomman määrän tee kaksi erillistä vuokaa). Sirottele pihvien päälle suola ja valkopippuri.
  5. Paista uunin keskitasolla 15 min, lisää perunoiden päälle parmesaani ja purista hieman sitruunaa turskan päälle.
  6. Laske lämpö 200 asteeseen ja paista vielä 5 min, koristele persiljalla ja anna levätä 5 min ennen tarjoilua.